Ajattelinpa vaihteeksi tehdä tällaisen makean herkun.

Pohja:

4 valkuaista

2dl sokeria

1tl peruna- tai maissijauhoja

1tl vanilliinisokeria

1tl etikkaa

 

Pinnalle:

kermavaahtoa

hedelmiä

 

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vanilliinisokeri ja maissijauhot sokeriin ja lisää seos valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vatkaamista. Sekoita joukkoon vielä etikka. Piirrä leivinpaperille vuokaa apuna käyttäen rengas jonka halkaisija on noin 24 cm. Levitä marenkiseos renkaan sisään niin, että reunat jäävät vähän korkeammalle. Paista 125-asteisessa uunissa 1 1/2 - 2 tuntia. Anna kakun jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Levitä kermavaahto kakulle ja asettele hedelmät pinnalle. Minä lisäsin kermavaahdon päälle hieman kinuskikastiketta ennen hedelmiä.