Mansikkamäki oli tehnyt suklaatortun jonka ohjeen hän oli löytänyt maizena-paketin kyljestä. Näytti niin herkulliselta, että päätinpä tehdä minäkin. Minä vain lisäsin hienan täytettä väliin.

Tämä kakku oli nopea ja helppo tehdä ja kun ihan omalle väelle kakku tuli en alkanut pursottelemaan enkä ankarasti koristelemaan, vain omatekoista mustaherukkahilloa ja kermavaahtoa väliin ja pinnalle vain levitin kermavaahdon ja syötäviä sydämiä koristeeksi päälle. Ei mikään kaikkein kaunein kakku, mutta maku kyllä korvasin sen, oli ihanan pehmeää ja mustaherukkahillo sopi siihen todella hyvin kun oli hieman kirpeää. Ehdottomasti aion tehdä tällä ohjeella oikein pohjan kunnon täytekakkuun oli sen verran maukas ja pehmeä pohja.

Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan!

 

Muistakaa osallistua arvontaan tuossa muutama postaus alempana!