Varaslähtönä huomiselle halloween-kakkua. Eka kertaa tein tällaista kakkua ja sain samalla harjoitella marsipaanilla kuorruttamista on tullu niin vähän sellaisia kakkuja tehtyä.

Täytteenä on vadelmahillo, vadelma ja kermavaahto. Kuorrute oranssiksi värjättyä marsipaania.

1288437864_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lehdet tehty marsipaanista vaahteranlehdet deko-flex-muotilla. Hämähäkit mustaksi värjättyä sokerimassaa, hämähäkkien jalat meni rikki olivat sen verran ohuet joten pikkuhämisten jalat on ihan vain nuudelia ja isomman sitten hammastikut, molemmat väritin mustalla elintarviketussilla. Harmittaa nuo jalat, mutta löytyihän niihin sentään joku vaihtoehto :)

1288439781_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1288439805_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuorrutin kakun jo eilisiltana joten kuorrute oli sitten jo alkunut sulaa ja valua alas ja repeillä joistakin kohdista. Ehkä kerma ei sitten ole paras vaihtoehto marsipaanin alle ainakaan tällaisessa muotokakussa kun näköjään ottaa kosteutta. Täytyy kokeilla voikreemiä seuraavan kerran.

Laitanpa vielä puhelimella napatun kuva juuri kuorrutetusta kakusta, on kyllä paljon paremman näköinen mitä tuo yön yli jääkaapissa seissyt. Kuorrutatteko te muut marsipaanikakut vasta tarjoilupäivän vai jo edellisenä päivänä. Onko siihen joku jekku miten pysyy hyvänä myös edellisenä päivänä tehty vai onko jääkaapin kosteus aina huono. Tässä kuvassa lehdetkin on eri asennoissa mitä sitten tuossv almiissa kun jouduin niitä vähän siirrellä.

1288727664_img-d41d8cd98f00b204e9800998e