Omesoseet kansia vailla. Muutamia pilttipurkkeja oon säilyttänyt ja niihin saa juuri sellaisen sopivan määrän sosetta yhdelle käyttökerralle. Pakkaseen nämä laitoin kun noita pilttipurkin kansia ei taho enää oikein kovin tiiviisti saada kiinni, tuntuu et kansi jää vähän väärille urille, joten eivät ehkä säily hyvänä viileässä.

1283504474_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aikasemmin tein jo yhden satsin ja oli ihan hyvää, vaikka en tykkää oikein omenasoseesta mutta jotain täytyy ompuista tehdä kun niitä pihalla on. Ekan satsin omput sain muualta ja ne oli sellaisia jauhosia omenoita joista en yhtään tykkää. Nämä on tehty omista ja tuli hieman kirpeää mutta kyllä oli paljon parempaa. Vielä on omia omppuja jäljellä ja sosetta varmaan teen niistäkin, mutta mitenkähän sitä maustais, löytyiskö joltakin hyvä ohjetta. Näissä on ihan vain kanelia mausteena. Oliskohan vanilja tai hunaja hyvä mauste omenasoseelle?