1273389339_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kakussa on kinuskikissan ohjeella tehty mehevä suklaakakkupohja ja täytteenä Ewelynin mansikkamascarponetäyte, pikku muunnoksin. Täytteeseen käytetty pakastemansikkasurvosta joten lisäsin siihen myös vaniljakreemijauhetta ja myös sokeria laitoin tomusokerin lisäksi. Pinnalla valkoisesta sokerimassasta tehty levy.

Tässä kakussa meni pieleen kaikki mikä vain voi mennä, kerma ei vatkaantunut kunnolla jäi tosi löysäksi, täyte olisi saanut olla jämäkämpää sillä toisesta reunasta kakku romahti ja täyte pursuaa ilmeisesti välistä. Reunapursotuksista huomaan että on romahtanut, ei näytässä kuvassa.

No sitten tuo suklaapursotus ei taaskaan onnistunut, käytin pientä minigrippussia ja 1mm tyllaa, no tuli sellainen sylkäsy yhteen kohtaan ja sitä sitten piti pyyhkiä pois ja siitähän sotkua tuli. No sitten se pussi hajos ja tuohon toiseen suklaarantukohtaan tuli harvemmin rannut ja leveämmälle, mutta en enää ruvennut korjamaan sitä. Koristeilla yritin peittää niitä tuhruja ja koristeetkin loppui kesken, vielä olisi yhden kukan ja lehden vaatinut, mutta kun aikasemmin tehtyjä koristeita käytin joten enempää ei ollut.

Ei tuosta ulkonäostä kuitenkaan sitten niin huono minun omasta mielestä tullut, vaikka olikin vähän epäonninen kakku. Taidan seuraavassa kakussa kokeilla jotain muuta kuin flora vispiä, se ei aina oikein ole hyvää. Oliskohan noihin suklaakoristeluihin hyvä sellainen pullo joita käytetään myös konvehtien koristelussa? Sitä suklaata menee niin pieni määrä että pursotinpussi tuntuu liian suurelta ja varmaan sais siitä pullosta paremman otteen, tosin pullokin voi olla liian suuri pikkumäärälle. No ei muuta kuin täytyy vain harjoitella noita suklaakoristeluja.