Sisareni ja hänen miehensä muuttivat uuteen kotiin ja samalla juhlittiin heidän tupareita sekä sisareni 30v. synttäreitä.

Tuparikakkuun pohdin kauan ideaa koristeeseen kunnes muistin, että tilaamieni kirjainmuottien mukana tuli avainmuotti joten siitä sitten idea. Kakkuun tuli tekstiksi "home sweet home" sillä "oma koti kullankallis" olisi ollut liian pitkä. Tässä kakussa oli aika pelkistetyt nuo koristeet sillä kukat olisivat mielestäni ollut liikaa, vaikka niitäkin kyllä mietin, mutta päätin että vähempi parempi. Muutenkin tykkään että ei saa olla liikaa koristeita :)

Täytteenä tässä kakussa oli mansikka ja banaani.

Koristeet vaahtokarkkimassaa, kirjaimet on kultaisella tomuvärillä tomutettu ja avaimissa ruskeaa tomuväriä. Tuo kultainen oli aika vaikea saada tasaisesti tarttumaan tuohon kirjaimen pinnalle, ruskea taas otti todella hyvin, mutta oliki eri tomujavärejä. Kakun pinnalla sokerimassalevy.

Alunperin kakkuja piti tulla vain yksi, mutta sisareni olisi halunnut kokonaan massalla kuorrutetun kakun kun taas hänen miehensä halusi kermakakun joten tein sitten yllätyksenä erikseen tällaisen ihan pienen 30v. kakun jossa oli sisareni toivomat täytteet, vadelma ja banaani.

Tässäkin kakussa koristeet vaahtokarkkimassaa ja päällys sokerimassaa. Oli muuten eka kerta kun tein vaahtismassasta koristeita ja olin kyllä yllättynyt kun oli niin helppo tehdä ja koristeet kuivui nopsasti.