Siskon miehelle synttärikakkuun kokeilin tehdä maalausta marsipaanille. Tämä oli toinen samanlainen jonka hyväksyin, eka meni pilalle tuon hopeamaalin takia.

1275854136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Teksi on tehty sinisellä pastavärillä johon lisätty helmiäistomua, tuli kiva helmiäissininen. Hopealla tuo olisi pitänyt tehdä, mutta tuon hopeamaalin käyttö oli niin tuskastuttavaa, etten ruvennut sillä sotkemaan enempää. Tuon logon reunojen hopeat osat eivät ole yhtä siistit mitä punainen ja sininen, johtuen juuri tuosta että sillä oli niin vaikea maalata. Tuntui että se kuivasi todella nopeasti ja kuoritui helpolla pois jos maalasi hetki sitten maalatun päälle eikä tosiaan tullut yhtä siisti jälki mitä tavallisilla pastaväreillä. Linnun kruunussa keltasta pastaväriä joka siis on oranssia ja siihen myös sekotin tuota helmiäistomua.

Linnun valkoiset osat on ihan vain jätetty maalaamatta, tarkotus oli laittaa valkoisella pastavärillä, mutta huomasin ettei se oikein sovellu maalaamiseen. Eikä sopinut edes keltaisen pastavärin sekaan sekoitettuna maalamiseen. Tarkoitettu kait lähinnä marsipaanin vaalentamiseen.

Ei varmaan ole vaikea arvat mitä kyseinen mies tekee työkseen tai mitä ajaa?