Juustokakkua en ole aikasemmin kokeillut tehdä, nytpä pitikin sitten synttäreille tehdä ja kyllä tuli hyvää  Hymy

1271578783_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vähän pääsi reunalta valumaan, laitoin marjat jäisinä kakun päälle ja siihen sitten kiille päälle.

Pohja:

220g kaurakeksejä

100g margariinia

Murskaa keksit ja sulata margariini, sekoita keskenään ja painele irtopohjavuoan pohjalle, laita jääkaappiin hetkeksi kovettumaan.

Täyte:

2,5 dl flora vispiä

200 g tuorejuustoa

1,5 dl tomusokeria

1 rkl vaniljasokeria

3 liivatetta

sitruunamehua 2 rkl

Vatkaa kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto ja tomusokeri. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. kiehauta sitruunamehu ja liota liivatteet sinne(purista ylimääräinen vesi pois). Sekoita täytteen joukkoon ja levitä keksipohjan päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Kiille:

2 dl mehua

1 dl hyytelösokeria

Sekoita hyytelösokeri kiehuvaan mehuun, kiehauta ja annan jäähtyä  muutama minuutti.

Lisää marjat kakun päälle ja lusikoi liemi siihen päälle. Anna jähmettyä jääkappissa 3-4 tuntia, mieluiten yön yli.