Olihan se jo aikakin tehdä kesän ensimmäinen mansikkatorttu, Espanjalaisista mansikoista tein ja ihan olivat jopa hyvän makuisia. 1275765049_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

2 munaa

0,5 dl sokeria

0,5 dl venhnäjauhoja

0,5 dl perunajauhoja

0,5 tl leivinjauhetta

Täyte:

Kermaan ja mansikoita

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sokerimunavaahdon joukkoon. Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja tasoita. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja kumoa pois vuoasta.

Vaahdota kerma ja lisää sokeri ja levitä kakun pinnalle ja mansikat päälle. Mansikoiden pinnalle voit pursottaa suklaakoristeita.

1275765583_img-d41d8cd98f00b204e9800998e