Pirkan sivuilta löysin tämän ohjeen.
Pohja: 4 valkuaista 2dl sokeria 1tl peruna- tai maissijauhoja 1tl vanilliinisokeria 1tl etikkaa
Päälle: Kermaa Hedelmiä tai marjoja Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vanilliinisokeri ja maissijauhot sokeriin ja lisää seos valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vatkaamista. Sekoita joukkoon vielä etikka. Pane leivinpaperi uunipellille ja piirrä siihen lautasella rengas, jonka halkaisija on noin 25 cm. Levitä marenkiseos renkaan sisään niin, että reunat jäävät vähän korkeammalle. Paista 125-asteisessa uunissa 1 1/2 - 2 tuntia. Anna kakun jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Levitä kermavaahto kakulle ja asettele kuoritut, paloitellut hedelmät kauniisti kakun pinnalle.
|
|
|
Kommentit