Kinuskitäytteisiä sydänkonvehteja sain aikaan, niitä olinkin ajatellut tehdä ensimmäisenä mikäli pääsen testaajaksi. Nyt ei tullut sitä täytettä jota olin alunperin suunnitellut, mutta hyviä oli nämäkin.

 

Vaihekuvia oli tarkoitus ottaa enemmän ja itse työskentelystä, mutta tarvissin molemmat kädet joten se siitä sitten. Tässä kuitenkin jotain.

Tässä suklaan "kuori" valmiina hetken ollut pakkasessa jähmettymässä.

Tässä sitten täytteen kanssa ja täyte oli O`hoj kinuskikastiketta joka oli kätevä suoraan tuubista puristaa suklaakuoreen. Tämän jälkeen laitoin kylmään jotta tuo kinuskikastike hieman jäähtyi.

Yksi vaihekuva jäi ottamatta eli täytteen jälkeen konehti tietenkin täytettiin suklaalla, eli tehtiin pohja.

Ja lopputulos sitten tässä, oikein nätisti en saanut leikattua kun oli aika kova tuo kuori, mutta sisustan näkee tästä.

Minä en temperoinut suklaata sillä en omista sokerilämpömittaria, mutta silti tuli ihan kivoja. Pinta oli todella kiiltävä kun kippasin suklaan pois muotista, mutta jääkapissa kun konvehteja säilytin niin meni hieman sameaksi, ehkäpä hommaan kuitenkin sen mittari jotta pääsen temperoimaan.

Kivan tuntuisia muotteja ja kun on niin jämäkkä ei tarvitse pelätä että ihan helpolla menisi rikki. Vähän vaikea oli saada tuota kuorta aikaan sillä suklaata en sulattanut niin paljon että olisin saanut vain kipata päälle, olisi jäänyt sitten ylimääräistä, joten laitoin vähän joka muottiin ja yritin sitten käännellä muottia ja vähän lusikalla lipiä reunoille jotta suklaa tarttuisi joka kohtaan. Tällä tavalla kuoresta tulikin tosi ohut ja täytettä sai paljon.

Mutta eivät kyllä lähteneet niin helpolla muotista irti mitä Confetin blogissa sanottiin, tosi lujaa sain kyllä hakata ja aina vain pari kerralla irtosi. Olisiko syynä sitten se että laitoin konvehdit pakkaseen hetkeksi jotta jähmettyvät kunnolla. Mutta muuten kyllä kivan tuntuinen muotti oli ja ehdottomasti vois tilata myös erilaisia jotta saisi myös muita muotoja. Ohjeet konvehtien valmistamiseen löydät Confetin Blogista. Ja Chocolate Worl tuotteet löydät täältä.

Suklaaraappaa yritin myös käyttää, mutta melkein helpompi oli palettiveitsellä tasoittaa pinta joten ilman sitäkin kyllä pärjää.