Välillä vähän harjoittelua ja kyllä tuntuikin siltä et harjoitusta kaivataan, taitaa olla liian kuan siitä kun viimeksi tein kakun. Tämä on kahden munan kakku tehty sellaiseen pieneen vuokaan olikohan 12 tai 15cm halkaisija en nyt muista kumpi. Siinä vuoassa on niin matalat reunat, että siinä ei voi täyttää ja kun joutuu ilman reunoja täyttää en saa yhtä tasaista reunaa mitä vuoan sisällä täytettäessä. Ja sitten näkyy heti pursotuksissa.

Täytteenä mansikkahilloa, banaania ja kermavaahtoa.

1283763643_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lila kukka tehty kahdella eri kokoisella gerberamuotilla, käytin tuon setin kahta pienintä muottia. Kukan keksellä hopeakuulia. Reunalla olevat lehden on tehty tällä deko-flex-muotilla. Kukka sokerimassaa ja lehdet marsipaania.

En oikein osaa asetella koristeita kunnolla, ensin laitoin pelkän kukan keskelle enkä oikein siihen enää osannut yhdistää lehtiä ja kun lehdet oli liian pieniä siihen, mutta tuntui et väriä pitää saada lisää ja laitoin sit nuo pikkulehdet vain reunalle. No sit olis ollu parempi melkein jättää ne pois mut ei voinu enää ottaa pois kun niistä jää sitten jälki josta huomaa et jotain on sorkittu. Tuli sitten tällainen. Toisaalta tykkään yksinkertaisesta kakusta jossa ei ole liikaa koristeita.