Tällä kertaa appiukon 69v. kakku.

Täytteenä vadelmahilloa ja kermaa, täytteen kerma flora vispiä joka ei taaskaan meinannut millään vatkautua, löysää litkua vain meinas olla, no sen verran paksua että kuitenkin sai kakun väliin. Jääkaapissa oli tosin sitten reilun tunnin päästä kerman jämät jähmettynyt ihan kunnolla. Joten opimme että tuon vispin saa vatka ajoissa ja laittaa jääkaappiin lepäämään hetkeksi.

Pursotukset hyla kuohukermaa, joka on kyllä niin hyvä vatkata ja tulee jämäkkää vaahtoa, mutta maku on paljon huonompi eikä tule pursotusjäljestäkään yhtä kaunista, vaan on paljon röpelöisempää.

1273904121_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvat on nopsaan napattu ja muutenkin koko kakku tehty nopeasti, sillä miehen sisko istui vieressä ja odottii että saa lähteä kakkua viemään Hymy

Kakkupohja on anopin tekemä, itse en olisi kerennyt tehdä ja olikin ihan erilainen mitä minun tekemät pohjat, paljon kosteampi ja niin hyvän näköinen ei yhtään lässähtänyt. Täytyykin kysyä resepti ja anopin salaisuus pohjan valmistamisessa.

Koristeet myös nopsasti tehty eivätkä ihan täysin kerenneet kuivua joten laitoin kakun pinnalle sokerimassalevyn ettei koristeet heti sulaisi kerman päällä. Kukat tehty marsipaanin ja sokerimassan sekoituksesta, lehdet marsipaania. Suklaa kirjaimet on tehty sillai, että tekstinkäsittelyohjelmalla tulostin tekstin ja se leivinpaperin päälle ja pursottamalla mallia myöten. Tämän vinkin löysin netistä, mutta en juuri nyt muista kenen blogi se oli. Tästä kuvasta vähän näkee, että pursotukset on röpelöisemmät kuohukermalla pursotettuna mitä olisi flora vispillä.

1273904336_img-d41d8cd98f00b204e9800998e