Aikasemmin viikolla oli pojan nimipäivä ja kun siskokin sain nimipäivänään kakun niin täytyihän toki tehdä myös pojalle, tosin en kerennyt varsinaisena nimipäivänä sitä tehdä. Nopsaan tehtyä kakku ja ihan ilman koristeita kun ei taho millään enää keretä tehdä koristeita eikä enää iltaisin jaksa kun lapset nukkuu. Se oma aika menee sitten kaikkeen muuhun.

Välissä omatekoista mustaherukkahilloa ja rahkakermaa. Yhdessä välissä kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta ja myös pinnalla sama toffee.

1281722329_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meinas tuo toffee imeytyä kakkulevyyn ja alkoikin heti näkyä reikiä pinnassa mutta ihan hyvin kuitenkin siinä pysyi eikä valunut pois kuten pelkäsin. Taas oli niin kauhean kuuma sisällä, että kakusta valui ihan kokoajan nestettä vaikka samalla määrällä kostutin mitä yleensä. Ja vaniljakreemijauhetta ei ollut yhtään joten kerma oli aika pehmeää. Jokohan sitä nyt oppisi ettei tee kakkua näin kuumalla ellei ole ihan pakko.

Reunapursotukset tehty lehtityllalla, ite tykkään että nätimpi tulee jos tekee väliin rannut koripunostyllalla, mutta nyt mentiin helpoimman/nopeimman kautta.