Uusi yritys. Eipä tullutkaan kirjoitus tänne vaan katosi ties minne.

Eli kun sain niin hyvä kakkupohjan tehtyä, kun käytin uutta hankintaani Städterin säädettävää reunavuokaa. Tulee niin tasainen ja hyvännäköinen pohja ettei irtopohjavuoalla saa läheskään yhtä hyvää (ainakaan minä). Samaa ohjetta käytin mitä aikasemminkin olen käyttänyt ja onnistui paljon paremmin tällä vuoalla.

Jos mietit säädettävän reunavuoan ostamista niin kannattaa ehdottomasti ostaa!

1277991131_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikista tekemistäni pohjista tämä oli melkeinpä täydellinen Nauru

Äitini serkulta olen saanut tämä ohjeen.

Pohja:

4 munaa

2 dl sokeria (mielellään hieman vajaa)

2 dl vehnäjauhoja (vaikka vähän reilukin)

150 astetta n. 35 min.

Eli aina 1 munaa kohti 1/2 dl sokeria ja jauhoja, helppo muistaa.

Tähän ei siis tule leivinjauhetta, joten muna ja sokeri on vaahdotettava todella hyvin.

Kun ei ole leivinjauhetta käytetty niin ei pohja paistuessa kohoa keskeltä jolloin ei myöskään sitten lässähdä keskeltä.