Pitihän sitä juhannukseksi kakku tehdä. Täyti kakun jo aikasemmin ja laitoin pakkaseen odottamaan.
Täytteenä kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta, lakkahilloa ja kermavaahtoa.
Kuorrutus sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta (50/50). Pienet kukat tehty keltaiseksi värjätystä sokerimassasta Wiltonin päivänkakkaramuoteilla. Isompi kukka gerberamuotilla. Lehdet marsipaania.
Tarkoituksena oli tehdä pursotukset, mutta oli kaupasta flora vispi loppunut ja jouduin ostaa valion vispikermaa. No siitä tuli tosi huono vaahto ja kun pintaa kuorrutin niin ei saanut millään tasaista, jäi kovin reikäseksi, olisko et vaniljakreemijauhe ei siihen oikein sopinut. No päätin sit kuorruttaa koko kakun. Sitä pitäis varmaan harjoitella enemmän, että sais parempaa jälkeä aikaan, kovin röpelöiseksi nimittäin jäi.
Hyvää juhannusta!
Kommentit