Pirkan sivuilta löysin tämän ohjeen.

Pohja:

4 valkuaista

2dl sokeria

1tl peruna- tai maissijauhoja

1tl vanilliinisokeria

1tl etikkaa

 

Päälle:

Kermaa

Hedelmiä tai marjoja

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vanilliinisokeri ja maissijauhot sokeriin ja lisää seos valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vatkaamista. Sekoita joukkoon vielä etikka. Pane leivinpaperi uunipellille ja piirrä siihen lautasella rengas, jonka halkaisija on noin 25 cm. Levitä marenkiseos renkaan sisään niin, että reunat jäävät vähän korkeammalle. Paista 125-asteisessa uunissa 1 1/2 - 2 tuntia. Anna kakun jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Levitä kermavaahto kakulle ja asettele kuoritut, paloitellut hedelmät kauniisti kakun pinnalle.